over

Hans Persoon

Auto-interieurs

Hans Persoon verzorgt het voor u door heel het Westland

Het inrichten van een bedrijfswagen met kasten of rekken, is noodzakelijk als u orde wilt scheppen in de laadruimte. Al sinds 1990 is Hans Persoon Auto-Interieurs uw specialist in bedrijfswageninrichting. In het hele Westland en de directe omgeving daarvan, zorgen wij ervoor dat uw bedrijfswagen ingericht wordt met handige kasten, vloeren en wanden. Bovendien hebben we voor u verlichting, bumpers, imperialen en oplossingen voor het vastzetten van de lading.

Wij zijn RDW-erkend, wat betekent dat de RDW toeziet op de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarnaast zijn wij officieel dealer van Service System, producent van kwalitatief hoogwaardige producten voor het interieur van bedrijfsauto’s.

Een interieur op maat

Kasten, wanden en vloeren zijn verkrijgbaar in houtaluminiumstaal en polyester. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen. Interieurs worden volledig op maat gemaakt, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de laadruimte. Door jarenlange ervaring hebben wij voor iedere bedrijfsauto en elk soort bedrijf passende interieurideeën. Elke dag staan onze vakmensen klaar om uw auto volledig naar wens in te richten.

Hans Persoon Auto-interieur
1